De tante van Charlie

Nieuw Capels Toneel | Sander van den Brink


De toegangsprijs is € 12,50 inclusief een pauzedrankje. Wij vragen u de kaartjes zo veel mogelijk te reserveren. U kunt aan de kassa contact of per pin betalen. Wilt u met een grote groep komen? Neem daarvoor contact met ons op per mail of per telefoon voor de mogelijkheden.

U kunt kaarten reserveren via deze website of telefonisch 06 - 50 61 38 04 06 - 50 61 38 04 (Let op vanaf 28 september 2022 op woensdag van 13:00 uur tot en met 17:00 uur per telefoon bereikbaar)

Voorstelling

We mogen weer! Het is weer tijd om ongegeneerd te lachen. En Daarom spelen wij voor u de klucht: 'De tante van Charlie'. In deze klucht komt de tante waar Charles en Rogier op rekenen niet op tijd opdagen. De tante is essentieel voor hun plan om de liefdes van hun leven te verrassen en te verleiden. Gelukkig biedt hun butler, die bij het amateurtoneel zit, een uitkomst: verkleed als vrouw... Maar dan komt alsnog de echte tante aan de deur. Een doldwaas verhaal vol vergissingen, list en leugens in een nieuw eigentijds jasje. 'De tante van Charlie' is een avond met een lach!

Spelers

Jacob Brasgaat de Butler

Dave Krabbendam

Rogier van Aerdenhout

Frank Kalkhoven

Eberhard van Puffelen van Ravensteijn

Rob Feleus

Charles Weijckerham

Piet Hoepel

Eline Heemstede

Coby Hoekstra

Celine Heemstede

Odette van Kouwen

Ella Verhage

Sonja Koopal

Olivia Heemstede

Yvette Stam

Donna Lucia d'Alvadorez van Heeckeren

Rudolphia de Roode

Regisseur

Sander van den Brink

Grime

Rudolphia de Roode

Licht & Geluid

Ruud Verschoor & Max Rijnberg

Decor

Frans Stam & NCT