Herfst in Schoorl

Nieuw Capels Toneel | Albert Brouwer


De toegangsprijs is € 15,00 inclusief een pauzedrankje. Wij vragen u de kaartjes zo veel mogelijk te reserveren. U kunt aan de kassa contant of per pin betalen. Wilt u met een grote groep komen? Neem daarvoor contact met ons op per mail of per telefoon voor de mogelijkheden.

U kunt kaarten reserveren via deze website of telefonisch 06 - 50 61 38 04 06 - 50 61 38 04 (Let op vanaf 4 maart 2024 op maandag van 13:00 uur tot en met 17:00 uur per telefoon bereikbaar)

Voorstelling Herfst In Schoorl

Het Nieuw Capels Toneel Herfst in Schoorl

Het Nieuw Capels Toneel speelt de tragikomedie Herfst in Schoorl van Toneelgroep Het Volk. Met deze voorstelling brengt het NCT een ode aan de mannen van Toneelgroep Het Volk uit Haarlem. Zij staan al tientallen jaren garant voor ambachtelijk gemaakte voorstellingen, altijd vol humor en spelvreugde. Zo ook in Herfst in Schoorl, welk stuk wij met veel plezier in productie nemen.

We volgen Pauline en Herman van Beem tijdens een heerlijk weekje in het vakantiehuisje van zijn broer Kick. Zij doen dat elk najaar opnieuw en genieten steeds met volle teugen. Toch zou het dit jaar wel eens de laatste keer kunnen zijn want met Herman gaat het helaas niet zo goed, hij is zo nu en dan wat verward en lijdt aan stemmingswisselingen. De blijmoedige en optimistische Pauline heeft haar handen eraan vol!

6 april t/m 21 april 2024. De regie is in handen van Albert Brouwer.
We zien u graag in theater de Schenkelstee.

Spelers

Pauline van Beem

Piet Hoepel

Herman van Beem

Frank Kalkhoven

Regisseur

Albert Brouwer

Grime

Rudolphia de Roode

Licht & Geluid

Ruud Soetermeer en Ruud Verschoor

Decor

Frans Stam & NCT