De potvis

Nieuw Capels Toneel | Albert Brouwer


De toegangsprijs is € 12,50 inclusief een pauzedrankje. Wij vragen u de kaartjes zo veel mogelijk te reserveren. U kunt aan de kassa contant of per pin betalen. Wilt u met een grote groep komen? Neem daarvoor contact met ons op per mail of per telefoon voor de mogelijkheden.

U kunt kaarten reserveren via deze website of telefonisch 06 - 50 61 38 04 06 - 50 61 38 04 (Let op vanaf 1 maart 2023 op woensdag van 13:00 uur tot en met 17:00 uur per telefoon bereikbaar)

Voorstelling

Het Nieuw Capels Toneel neemt een tragikomedie van Frank Houtappels in het repertoire. De Potvis belooft geweldige dialogen tussen een moeder, haar 2 dochters en een dorpsgenoot. Moeder besluit van het leven te gaan genieten nadat haar man op zijn sterfbed heeft gezegd dat hij het maar een kutleven vond. Dat zal haar en ook haar dochters niet gaan overkomen! Dat wil zij beslist voorkomen. 'Maak er iets van zo lang als het kan' wordt dan ook haar levensmotto. We spelen dit prachtige stuk van 24 maart t/m 22 april 2023. De regie is in handen van Albert Brouwer. We zien u graag in theater de Schenkelstee.

Spelers

Moeder Ingrid Visser

Coby Hoekstra

Zus Mia Visser

Danielle van der Leer

Zus Roos Visser

Judith van der Meer

Buurman & Klusjesman Walter van der Werf

Hans Pieter Stekelenburg

Regisseur

Albert Brouwer

Grime

Rudolphia de Roode

Licht & Geluid

Ruud Verschoor & Max Rijnberg

Decor

Frans Stam & NCT